language arrow_drop_down
DK SE EN

Informasjonssystem, Manufacturing Intelligence (MI)

IT-basert system for innsamling, lagring, bearbeiding og spredning av informasjon.

Informasjonssystem, MI, er programvareløsninger som samler inn og legger frem produksjonsrelaterte data fra en rekke ulike kilder for å gi beslutningstakere tydelig informasjon om bedriftens ytelse.

MI-løsningene til Prevas gjør at bedriftene kan visualisere og analysere den generelle driftsytelsen ved hjelp av ulike kraftige dataanalyse-, rapporterings- og overvåkingsverktøy. Funksjoner som støtter enkle spørringer gjennom mer komplekse analyser, gir det produksjonstellinger, kostnader, prosessoversikter, driftsmiddelutnyttelse, energi, kvalitet og andre kritiske operasjoner eller KPI-verdier.

Prevas har levert over hundre MI-løsninger på verdensbasis, til små og store bedrifter, innen de fleste industrier. Vi har en portefølje av MI-produkter, både internt utviklet og levert av våre teknologipartnere.

Miljø- og energiovervåking

Miljø- og energispørsmål har fått en sentral rolle på agendaen, både i politikk og næringsliv. I industrien handler det om f.eks. utslippskvoter og rapportering av kjemikalieforbruk.

Prevas´ løsninger og produkter for miljøovervåking bidrar til effektiv ekstern og intern rapportering takket være fullt pålitelige data og fullstendig sporbarhet. Dette reduserer bruk av interne ressurser, forbedrer selskapets markedsposisjon og letter kontakten med myndighetene.

Myndighetsrapportering

Prevas´ løsninger og produkter for rapportering til myndighetene hjelper bedrifter med å følge ulike regelverk.

Dagens regelverk og produksjonseffektivitet stiller høye krav om tilgang til korrekt informasjon. Med Prevas´ løsninger og produkter kan bedriften gi svar på myndighetenes krav på et stadig høyere kunnskaps- og kontrollnivå, og samtidig oppnå effektivitetsøkning.

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Karlstad kommune

  Karlstad kommune sikrer fremtidens VA-vedlikehold med HxGN EAM

 • Göteborgs Spårvägar

  Standardisert og skybasert vedlikeholdssystem, samarbeid mellom Göteborgs Spårvägar og Prevas

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

 • Hydroscand

  Fleksibelt produksjonssystem til Hydroscand

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Vi leter etter nye talenter

Bli en av oss!