language arrow_drop_down
DK SE EN

Aerocrine

Et langsiktig samarbeid for bedre pleie av astmapasienter

Sammen med Prevas har Aerocrine utviklet to innovasjoner som har forbedret pleien av astmapasienter – NIOX® og NIOX MINO®.

Oppdrag: Prosjektleveranse, outsourcet utviklingsavdeling

Aerocrine AB er et markedsledende medisinteknisk konsern som fokuserer på forbedret behandling og kontroll av pasienter med betennelse i luftveiene. Deres samarbeid med Prevas startet da Aerocrine besluttet å outsource avdelingen for forskning og utvikling. Prevas ble valgt ut til å utvikle NIOX® – verdens første analyseverktøy for å finne betennelser hos astmapasienter. 

– Samarbeidet med Prevas på teknisk design har vært avgjørende i utviklingen av NIOX®, sier Mats Carlsson, VP i Aerocrines utviklingsavdeling. 

Etter den vellykkede lanseringen av NIOX® har Prevas bidratt med support og produkttillegg. Rett etter lanseringen ble det også startet en videreutvikling av NIOX, med mål om å utvikle verdens første håndholdte analyseverktøy for å finne betennelser hos astmapasienter. Utfordringen vi i Prevas fikk, var å utvikle et praktisk og brukervennlig verktøy som viser nøyaktige resultater på linje med den svært komplekse NIOX®. 

Vi presenterte produktet NIOX MINO®, en mindre variant av NIOX®, som ble belønnet med Medical Design Award.

Hvis du ønsker mer informasjon om dette prosjektet eller hva Prevas kan gjøre for deg, kan du kontakte oss.

Kontakt os
Robert Tönhardt, e-mail

Aerocrinel referans
 • Realheart

  Realheart TAH – et «ekte» kunstig hjerte

 • Cellectricon

  Integrert programvare for legemiddeltester

 • Pilloxa AB

  Smart støtte ved livslang medisinering

 • LYS Technologies

  Vet du hvor viktig lyset er for deg?

Relaterte case