language arrow_drop_down
DK SE EN

GKN Driveline

Høyeffektive produksjonsmetoder

Unikt produkt som enkelt kan diagnostisere forstyrrelser i hjerterytmen.

Oppdrag: Materialhåndteringssystem.

Når du starter bilen og kjører til jobben, tenker du nok sjelden på hvordan bilen din er blitt til. Men det ligger en lang og kompleks produksjonsprosess bak en biltur, som skal være behagelig, trygg og funksjonell.

GKN Driveline har lyktes svært godt med å produsere systemer til firehjulsdrevne biler og hjuloppheng til personbilprodusenter som Ford, Volvo og Landrover. Et tett, mangeårig samarbeid med Prevas spiller en sentral rolle for GKN Drivelines konkurranseevne, som skyldes effektive produksjonsmetoder og streng lagerstyring. Sammen utviklet de to selskapene de produksjons- og lagersystemene som GKN Driveline bruker.

Den globale konkurransen i produksjonsindustrien, som i mange andre bransjer, er knallhard nå for tiden, og stiller stadige krav til leverandørenes kvalitet, fleksibilitet og produktivitet. GKN Driveline benytter et modulbasert system for styring av hele materialstrømmen, fra mottak av råvarer, lager, bearbeiding, montering og pakking. GKN Driveline bruker Prevas´ LIPS-system (Logistikk i Produksjon System). Det er et system som effektiviserer alle prosesser på lageret, og som gjør GKN Driveline svært effektivt.

Hvis du ønsker mer informasjon om dette prosjektet eller hva Prevas kan gjøre for deg, kan du kontakte oss.

Kontakt os
Ylva Amrén, Region Manager West Prevas AB, e-mail

MES, GKN Driveliner referansprojekt
MES, GKN Driveliner referansprojekt
 • Hydroscand

  Fleksibelt produksjonssystem til Hydroscand

 • Meritor

  eLIPS gir Meritor full kontroll over avansert produksjonslogistikk

 • Scatec ASA

  Digitalisert vedlikeholdsløsning for solcelleinstallasjoner

 • Kystverket

  Digitalt og bærekraftig forvaltnings- og driftssystem

Relaterte case