language arrow_drop_down
DK SE EN
share

GKN Driveline

Høyeffektive produksjonsmetoder

Unikt produkt som enkelt kan diagnostisere forstyrrelser i hjerterytmen.

Oppdrag: Materialhåndteringssystem.

Når du starter bilen og kjører til jobben, tenker du nok sjelden på hvordan bilen din er blitt til. Men det ligger en lang og kompleks produksjonsprosess bak en biltur, som skal være behagelig, trygg og funksjonell.

GKN Driveline har lyktes svært godt med å produsere systemer til firehjulsdrevne biler og hjuloppheng til personbilprodusenter som Ford, Volvo og Landrover. Et tett, mangeårig samarbeid med Prevas spiller en sentral rolle for GKN Drivelines konkurranseevne, som skyldes effektive produksjonsmetoder og streng lagerstyring. Sammen utviklet de to selskapene de produksjons- og lagersystemene som GKN Driveline bruker.

Den globale konkurransen i produksjonsindustrien, som i mange andre bransjer, er knallhard nå for tiden, og stiller stadige krav til leverandørenes kvalitet, fleksibilitet og produktivitet. GKN Driveline benytter et modulbasert system for styring av hele materialstrømmen, fra mottak av råvarer, lager, bearbeiding, montering og pakking. GKN Driveline bruker Prevas´ LIPS-system (Logistikk i Produksjon System). Det er et system som effektiviserer alle prosesser på lageret, og som gjør GKN Driveline svært effektivt.

Hvis du ønsker mer informasjon om dette prosjektet eller hva Prevas kan gjøre for deg, kan du kontakte oss.

Kontakt os
Ylva Amrén, Region Manager West Prevas AB, e-mail

MES, GKN Driveliner referansprojekt
MES, GKN Driveliner referansprojekt
 • McNeil

  Automatisert arbeidsflyt reduserer manuelle oppgaver til et minimum hos McNeil

 • Outokumpu

  Behovsbasert styresystem ved Outokumpu i Degerfors

 • Outokumpu

  Kamerasystem for digitalisert prosesstyring

 • Höganäs Bjuf

  Höganäs Bjuf satser på automatisert fabrikk

Relaterte case