language arrow_drop_down
DK SE EN

ABB

Kommunikasjonsmodul til ABB

Fremtidssikring og bakoverkompatibilitet var stikkord da ABB ga Prevas i oppdrag å utvikle en helt ny kommunikasjonsmodul for bruk i to generasjoner av styresystemer for prosessindustrien.

Oppdrag: Kommunikasjonsmodul.

Som en av verdens ledende leverandører av systemer for effektiv og sikker automatisering, kontroll og overvåking av industri- og prosessanlegg, er kontinuitet i produkttilbudet av største betydning for ABB. Over hele verden er et stort antall bransjer helt avhengig av at virksomheten deres fungerer, selv når deler av kontrollsystemene skal oppgraderes.

Det var nettopp utfordringen med å modernisere, med tanke på eksisterende og fremtidige brukere, som ABB stod overfor da man besluttet å utvikle en helt ny versjon av en såkalt sanntidsakselerator (RTA). Enheten fungerer blant annet som protokolloversetter mellom programvaren på operatørens arbeidsstasjon og det MasterBus 300-baserte kontrollnettverket som forbinder målesystemene. Katarina Wiklund, projektleder i ABB, sier:

– Det er mange ferdigheter, ikke bare det rent tekniske, som skal til for å få et prosjekt med en slik kompleksitet til å fungere. Prevas har vist at de behersker alle deler, de har hatt oversikten og har levert på tiden.

Hvis du ønsker mer informasjon om dette prosjektet eller hva Prevas kan gjøre for deg, kan du kontakte oss.

Kontakt os
Henrik Grunditz, e-mail

Kommunikasjonsmodul, ABB referansprojekt
 • Karlstad kommune

  Karlstad kommune sikrer fremtidens VA-vedlikehold med HxGN EAM

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

 • Hydroscand

  Fleksibelt produksjonssystem til Hydroscand

 • Meritor

  eLIPS gir Meritor full kontroll over avansert produksjonslogistikk

Relaterte case