sv  dk  en  

no en sv dk
Prosjektledelse

Prosjektledelse

Håndtering av komplekse FoU-prosjekter.

En kompetent prosjektleder er formodentlig den viktigste enkeltressursen for en vellykket leveranse av et FoU-prosjekt. Prevas har en solid prosjektkultur og en enestående historikk når det gjelder å levere prosjekter i tide. En av hemmelighetene bak vår suksess er at vi hele tiden arbeider for å effektivisere vår utviklingsmodell og ta til oss de beste delene av prosjektledelsesfilosofiene hos våre mange markedsledende kunder. Vi har vårt Project Management Office, som fungerer som supportorganisasjon for våre prosjektsponsorer og prosjektledere, som sikrer at vi opprettholder de høye kvalitetsstandardene.

For kunder som trenger hjelp med en prosjektleder og konsulenter har vi utviklet en egen kompetansedatabase som hjelper oss å finne den beste kompetansen for kundens behov. Kompetansedatabasen gir også konsulentene verktøy til å få støtte av Prevas' samlede kunnskap.

Ved behov kan våre prosjektledere og konsulenter ta med Prevas' egne arbeidsstasjoner og utviklingsverktøy ut til kunden. Dette blir spesielt verdsatt av kunder med mindre FoU-kapasitet eller når det er behov for svært spesialisert verktøy.

Vi har ekspertkonsulenter med kompetanse innen risikohåndtering, risikoanalyse, PMI, PMP, FMEA/FMECA, kvalitetssikring iht. ISO 13485, EIC 62304, SIL, Scrum, funksjonsdrevet utvikling, agil utvikling og mye mer.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging