sv  dk  en  

no en sv dk

Prevas er en teknologibedrift og utviklingspartner for selskaper innen mange bransjer. Vår lidenskap er å løse teknologiske utfordringer for å utvikle smarte produkter og smarte fabrikker.

Med spisskompetanse innen teknisk produktutvikling, innebygde systemer, industriell IT og automasjon bidrar Prevas med innovative løsninger og tjenester som skaper vekst. Sammen med kundene våre gjør vi behovene og ideene deres om til konkurransefortrinn.

Innovation for Growth

Både små gründerdrevne virksomheter og multinasjonale eksportselskaper i industrien står overfor store utfordringer. Uansett hva de gjør, står vanligvis en aktør et eller annet sted i verden klar til å gjøre det både raskere og billigere. For å kunne overleve og vokse er de hele tiden tvunget til å utvikle nye og smartere produkter og produksjonsmetoder. Eller å få hjelp med oppgaven.

Det er i dette miljøet Prevas har startet opp, drevet og vokst. Siden 1985 har vi klart å utvikle over 5 000 produkter, hvorav mange har bidradd til å gjøre våre kunder verdensledende innen sitt felt. Og i samme grad har vi bidradd til økt produktivitet, kvalitet og lønnsomhet for våre kunders industrianlegg.

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging