language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Ivaretar teknologiens og digitaliseringens muligheter

Vårt oppdrag er å skape verdi for kundene våre og hjelpe dem med å stille sterkt i en verden av global konkurranse. 

Prevas har eksistert siden 1985 og er partner med selskaper innen utvalgte bransjer. Vår lidenskap er å løse teknologiske utfordringer for å utvikle smarte produkter, smarte industrier og smarte tjenester. Sammen med kundene våre ivaretar vi teknologiens og digitaliseringens fremskritt og omsetter behov og ideer til økt bærekraft og konkurranseevne. Selskapet har kontorer i Sverige, Danmark og Norge med ca. 600 medarbeidere. Selskapet har vært børsnotert siden 1998.

For oss er den teknologiske utviklingen en viktig igangsetter som skal tjene samfunnet ut fra ethvert bærekraftperspektiv. Våre kundeoppdrag preges av stor innovasjonshøyde, kreativitet og moderne måter å arbeide på. I dag leverer vi løsninger som mange for en tid siden ikke trodde var mulige. For å kunne gjennomføre dette fokuserer vi på å videreutvikle det som gjør oss sterke, nemlig medarbeiderne våre, i tillegg til vår teknologiske bredde. Vi har en utviklende arbeidsplass som bygger på kontinuerlig læring og kompetanseutvikling. Grunnlaget for vårt bærekraftarbeid er å være en attraktiv arbeidsgiver og en ansvarlig forretningspartner.

Prevas arbeider med områder som IoT (Internet of Things), Industri 4.0, stordata, AI/maskinlæring, AR/VR, cybersikkerhet. Apper, sensorer og industriell IT og automasjon.

Kunder

Vårt oppdrag er å hjelpe kunder med å stille sterkt i en verden av global konkurranse. Det gjør vi ved å gi dem økt produktivitet og innovasjonstakt. En typisk Prevas-kunde trenger hjelp med å realisere produktideer, automatisere og digitalisere produksjonen sin eller få hjelp til å dra nytte av den raske teknologiutviklingen som pågår.

Eksempler på kunder er ABB, Ambu, Atlas Copco, Ericsson, GKN Driveline, Hounö, Hy5, Kontigo Care, Löfbergs, Outokumpu, Sandvik, Zenicor og Volvo. 

Tilbud

Digitaliseringsbølgen har åpnet nye muligheter innen så å si alle samfunnsområder, og vi merker påvirkningen av denne daglig. Prevas' satsing innen digitalisering er rettet mot smarte produkter, smarte industrier og smarte tjenester, i form av nye, innovative produkter med økt funksjonalitet og brukervennlighet og nye systemløsninger som bidrar til mer effektiv produksjon og service.

Bedriftskultur

Prevas har en bedriftskultur som bygger på fellesskap og åpenhet. Vi deler på kunnskapen og hjelper hverandre, der også kunder og samarbeidspartnere inngår i samme team. Det er grunnlaget for det sterke samholdet som vi er så stolte av. Vi tror også at vi ved å være et sterkt lag skaper de beste forutsetningene for å utvikle vårt individuelle potensial, og tilby de beste løsningene for kundene våre.

en lærende og teknisk utviklende arbeidsplass

Har du en teknisk utfordring?

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar

 • Uddeholm

  Uddeholm

 • Robotize

  Robotize

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen