sv  dk  en  

no en sv dk
Utsalgsstedsløsninger

Utsalgsstedsløsninger

I den digitale verdenen er det i dag avgjørende å ha effektive og pålitelige metoder og enheter for elektronisk betaling. En annen utfordring er å koble maskiner og brukere sammen til et komplett forretningsmiljø. ”Internet of Things” er et trendord for å kommunisere via nettet, og her kan man finne løsninger som konkurrerer i et globalt marked.

Prevas har de tekniske kunnskapene og den lange erfaringen som kreves for disse applikasjonstypene. Kredittkortlesere, sikker informasjonsoverføring, kryptering, M2M-tilkobling, datainnsamling, mikroprosessorplattformer og skytjenester er noe av det som inngår i ulike typer utsalgsstedsløsninger.  

Parkeringsautomater, taksametere, transportfaktureringssystemer, bensinstasjoner, banker, vareautomater og gjenvinningsmaskiner er områder som har eksistert en stund, men der det hele tiden utvikles mange nye, innovative applikasjoner. Vi har levert mange prosjekt med den aller nyeste teknologien til våre kunder, ment for bruk i nye, innovative produkter og applikasjoner.  

Eksempler på kunder innen utsalgsstedsløsninger

Cale Access, CroBoCom, Cryptera A/S, Halda, Kapsch og Tomra

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging