language arrow_drop_down
DK SE EN
Nyhet: 2018-10-25

Økt ettersalgsvirksomhet med smarte tjenester

Den danske ovnprodusenten Hounö har lansert nettskyløsningen Let's Cook.

Ut fra et tett samarbeid mellom Hounö, Design People og Prevas har det blitt utviklet en totalløsning hvor sluttkunden ikke bare har ovnene sine i nettskyen, med alle fordelene det medfører, men også kan få flere produkter inn i samme løsning. Dette er en løsning hvor enheter kan kommunisere med hverandre, hvor man kan få et samlet bilde over forbruket for hele kjøkkenet, og hvor forebyggende service ikke bare omfatter ett produkt, men sørger for at hele kjøkkenet fungerer.

Prevas og Hounö har lenge hatt et tett samarbeid innen utvikling av elektronikk og programvare. Visjonen for det nye prosjektet oppsto fra et ønske om å koble sammen produkter, samle inn data og tilby tjenester og produkter direkte til kunden. Dette er en drøm som nå har blitt til virkelighet.

- Det er virkelig spennende å være deres partner og utvikle en totalløsning for oppkoblede produkter. Vi har deltatt i prosjektet hele veien og fungert som teknisk sparringspartner når det gjelder mulige tekniske løsninger, sier Søren W. Mathiasen, salgssjef hos Prevas i Danmark.

Prevas har dessuten implementert løsningen og brukt foretakets pakkeløsning Prevas Simple Connect som infrastruktur, og Angular JS for frontend-utvikling. Prevas Simple Connect er en samlet løsning med et ekstra lag av logikk for håndtering av brukere, enheter, rettigheter, sammenkobling og sikkerhet. Prevas Simple Connect gjør det mulig å enkelt koble sammen flere produkter og flytte den delen fra installasjon og produksjon til installasjonen hos sluttkunden uten at brukerne involveres.

Hounös morselskap, Middleby, planlegger nå en utvidelse til sine søsterselskaper med en løsning som de kaller for Middleby Connect.

Pressemeldig 25.10.2018 Pdf, 3.1 MB.