language arrow_drop_down
DK SE EN
Nyhet: 2020-09-09

Avfallshåndteringsselskapet SAR Gruppen implementerer Infor EAM med Prevas.

SAR Gruppen, som håndterer farlig avfall, er i startfasen med implementering av Infor CloudSuite på sine anlegg fra Stavanger i sør til Hammerfest i nord.

Avfallshåndteringsselskapet SAR Gruppen implementerer Infor EAM med Prevas

Korona hilsen på SAR sitt anlegg på Mongstad. Bjørn Moland, løsningsansvarlig hos Prevas og Grethe Sem Larsen, prosjektansvarlig fra SAR Gruppen er i gang med implementeringen av Infor EAM.

Infor CloudSuite, med Infor EAM som en viktig bestanddel, er en portefølje av løsninger fra Infor utviklet for skyen som gjør samhandling i organisasjoner enklere.

Frode Steinsland, forbedringsansvarlig i SAR forklarer at Infor sin CloudSuite løsning gir integrasjonsmuligheter og økt funksjonalitet som passer selskapets behov.

- Systemet blir en viktig del av vår digitaliseringsprosess. Vi så etter en mer moderne løsning, en løsning med et godt kundegrensesnitt, gode muligheter for samhandling og som kan håndtere store mengder informasjon. Planen til SAR gruppen er å innføre Infor CloudSuite ved alle lokasjoner i Norge først og så ved kontoret i Kuwait, forteller Steinsland.

Prevas, som er Infors Channel partner på Infor EAM i Norden, står ansvarlig for EAM delen av løsningen til SAR.

– Vi ser frem til å være med på digitaliseringsreisen til SAR. Dette er et av mange spennende prosjekter hvor Infor EAM inngår som løsning for vedlikeholdsstyring slik at man kan utnytte ressursene bedre, uttaler daglig leder i Prevas Einar Alexander Andersen. Han understreker at leveransene går tilnærmet som normalt på tross av Covid-19.

– Prevas fokuserer på langsiktig samarbeid med våre kunder, og vårt mål er alltid å bidra til bedre lønnsomhet hos kundene. Med Infor sin fremtidsrettede suite av løsninger vinner vi stadig nye kunder, og gleder oss over å være i gang sammen med SAR Gruppen, forteller Andersen.